Ανακοίνωσε στον αέρα τον χωρισμό του ο γνωστός Κύπριος- «Δεν είμαστε πια μαζί»

Ανακοίνωσε στον αέρα τον χωρισμό του ο γνωστός Κύπριος- «Δεν είμαστε πια μαζί»

 Ο 33χρονος Κύπριος ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 30/7 στην εκπομπή «Έλα να Δεις» με παρουσιάστρια τη Μαρία Ιωάννου.

Ο λόγος για το Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη ο οποίος αφού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει (Passenger) έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο Μάριος είναι ξανά single αφού δεν είναι πλέον μαζί με το νεαρό μοντέλο με το οποίο διατηρούσε σχέση.

«Mε την Assya δεν είμαστε πια μαζί» αρκέστηκε να αναφέρει ο 33χρονος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE