ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφή για Κυπριακή ομάδα και πρώτες δηλώσεις – «Η κατάκτηση τίτλων και καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μεταγραφή για Κυπριακή ομάδα και πρώτες δηλώσεις – «Η κατάκτηση τίτλων και καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση και δηλώσεις του νέου αποκτήματος, Lais Araujo, ανάρτησε η Απόλλων Ladies.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με την Βραζιλιάνα μέσο Lais Dos Santos Araujo. Η Lais είναι 24 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Την προηγούμενη σεζόν η Lais αγωνιζόταν στην Αυστραλία με την Adelaide Utd ενώ την τελευταία αγωνιστική ήταν στην εντεκάδα την αγωνιστικής. Νωρίτερα το 2019 αγωνίστηκε στην Νορβηγία με την Arna Bjornan ενώ πιο μικρή αγωνίστηκε και το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Σπούδασε στο διάσημο University of Florida, όντας μέλος της διάσημης ομάδας Florida Gators . Στα χρόνια του κολεγίου κέρδισε πολλές ατομικές διακρίσεις . Το 2016 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών κάτω των 20 ετών, ήταν αρχηγός την Εθνικής Βραζιλίας όπου αγωνίστηκε και στα 4 ματς που έδωσε η χώρα της.
Η Lais θα αγωνίζεται με το 8 στην πλάτη. Ευχόμαστε στην Lais κάθε επιτυχία και μια σεζόν με πολλά τρόπαια και επιτυχίες».

Οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος αυτής της ομάδας. Οι στόχοι της Apollon Ladies είναι συνυφασμένοι με τους δικούς μου. Ελπίζω όλη η ομάδα μαζί να προχωρήσει, δυναμώνοντας στην πορεία, και να κάνουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο ένα άθλημα που θα αγαπήσει ο Κύπριος φίλαθλος. Θέλουμε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά κοριτσάκια ώστε ακόμα περισσότερα να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο άθλημα. Στόχος μου όσο και της ομάδας είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και μια καλύτερη πορεία στο Champions League. Το μότο μου είναι Δούλεψε Σκληρά, Μεθοδικά και Διασκέδασε το !».

The post Μεταγραφή για Κυπριακή ομάδα και πρώτες δηλώσεις – «Η κατάκτηση τίτλων και καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top