ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Για άλλες 5 μέρες μέσα ο 38χρονος για την πολύκροτη υπόθεση φόνου

ΠΑΦΟΣ: Για άλλες 5 μέρες μέσα ο 38χρονος για την πολύκροτη υπόθεση φόνου

Ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης του υπόπτου για τον φόνο του Igor Kamanets από την Ουκρανία, ηλικίας 46 ετών, για περίοδο 5 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 38χρονου υπόπτου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, το διάταγμα προσωποκράτησης του υπόπτου για τη αδικήματα της συνωμοσίας για φόνο και φόνο εκ προμελέτης του 46χρονου ανανεώθηκε για περίοδο πέντε ημερών.

Ο εξεταστής της υπόθεσης βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε στο Δικαστήριο πως υπολείπεται ακόμα μαρτυρικό υλικό για τη συμπλήρωση του φακέλου της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της 8ήμερης κράτησης του υπόπτου είχε διενεργηθεί, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, αναγνωριστική παράταξη όπου η συμβία και ο αδερφός του θύματος αναγνώρισαν τον ύποπτο ως το άτομο με το παρατσούκλι “Cod” που το θύμα τους είχε αναφέρει.

Επίσης, φίλος του θύματος, αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή του τραυματισμού του, συμμετείχε στην αναγνωριστική παράταξη και αναγνώρισε τον ύποπτο.

Περαιτέρω αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον ύποπτο κατά το χρόνο του τραυματισμού του θύματος.

Αναμένονται επίσης είπε ο κ. Νικολάου , τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου. Η συνήγορος του υπόπτου, ποινικολόγος δρ. Άρτεμις Σαββίδου δεν έφερε ένσταση στην περαιτέρω κράτηση του υπόπτου ούτε στον αριθμό των ημερών.

Η δικαστής κα. Κουνίκου, εξέδωσε διάταγμα κράτησης 5 ημερών, ώστε όπως είπε, στην απόφαση της, να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές ανακρίσεις, αναφέροντας πως σε περίπτωση που αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, ο ύποπτος να αφεθεί ελεύθερος.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε ο Σπύρος Χρυσοστόμου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top