Σίλντενφελντ: «Κάθε χρόνος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Σίλντενφελντ: «Κάθε χρόνος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα»

O Γκόρντον Σίλντενφελντ  έκανε δηλώσεις στην Cablenet μετά το τέλος του ματς της Ανόρθωσης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι τοποθετήσεις του:

«Πάντοτε τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ είναι ανταγωνιστικά, ακόμα και τα φιλικά. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μας, ειδικά από την διάθεση που είχαμε.  Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν 50-50 σε όλα. Η ιδέα είναι κάθε χρονιά να είσαι καλύτερος από την προηγούμενη. Κάθε χρόνο ο στόχος της Ανόρθωσης είναι ο ίδιος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

The post Σίλντενφελντ: «Κάθε χρόνος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE