ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Κλείνουν σημεία στους δρόμους λόγω εργασιών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Κλείνουν σημεία στους δρόμους λόγω εργασιών

Χωρίς σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες ξεκινά η σημερινή (03/08) μέρα. Στο κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της λεωφόρου Μακαρίου, λόγω των οποίων επηρεάζεται η διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα. 

Την Δευτέρα (03/08), οι εργασίες εισέρχονται στη δεύτερη φάση τους, όπου τμήμα του κόμβου θα δοθεί στην κυκλοφορία. Θα επιτρέπονται οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, από Διγενή Ακρίτα προς Μακαρίου και από τη Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης. Οι κινήσεις από την Σπύρου Κυπριανού προς τη Διγενή Ακρίτα και από τη Μακαρίου προς τη Διγενή Ακρίτα δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Επίσης, λόγω των εργασιών, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. σήμερα, το τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα Φώτα Τροχαίας στη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά (Φώτα ΚΤΕΝΑ) προς Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό (Λυκαβητού), θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται δια μέσου της οδού Γερασίμου Μαρκορά. 

Εργασίες διεξάγονται και στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, για την κατασκευή ορθογωνικού οχετού, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 11 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστό τμήμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται σε προσωρινή παράκαμψη. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top