ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιατί είπε «όχι» στον Βούρο ο Παναθηναϊκός…

Γιατί είπε «όχι» στον Βούρο ο Παναθηναϊκός…

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα και ο Ελληνας ποδοσφαιριστής τα βρήκαν σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βούρος άφησε κάποια χρωστούμενα που έχει η κυπριακή ομάδα προς τον ίδιο. Ο ΟΦΗ προσέφερε στην ομάδα της Λευκωσίας ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40% και κάπως έτσι το deal ολοκληρώθηκε.

Ένα deal, ωστόσο, που ήταν ολοκληρωμένο και πριν λίγες ημέρες. Αλλά με… άλλη ομάδα και συγκεκριμένα με τον Παναθηναϊκό! Οι Πράσινοι είχαν μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη, ο ίδιος ο Τσάβι Ρόκα ήθελε να τον αποκτήσει, καθώς τον γνωρίζει καλά από την Κύπρο και τις πολύ καλές σεζόν που έκανε με τον ΑΠΟΕΛ.

Στα λεφτά τα είχαν βρει (150.000 τον χρόνο, για συμβόλαιο 3 χρόνων), φόρμουλα με την ομάδα του επίσης είχε βρεθεί, αλλά παρά ταύτα η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος; Ο Βούρος εξουσιοδότησε άλλον μάνατζερ λίγο πριν τις τελικές επαφές και την οριστική συμφωνία. Ο Ρόκα εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του παίκτη και ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε. Και κοιτάζει αλλού για παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις που κάλυπτε ο Ελληνας αμυντικός (στόπερ και δεξιός μπακ).

Πηγή: www.to10.gr

 

The post Γιατί είπε «όχι» στον Βούρο ο Παναθηναϊκός… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top