ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Final-8 η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Final-8 η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΙΝΤΕΡ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-0

Γήπεδο: Φέλτινς Αρίνα

Η Ίντερ κέρδισε τη Χετάφε με 2-0 στο Γκελζενκίρχεν, και πήρε την πρόκριση για το Final-8 του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρέιντζερς ή Μπάγερ Λεβερκούζεν. Χαμένο πέναλτι για τη Χετάφε είχε ο Μολίνα στο 75ο λεπτό.

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Σουάρεθ έβγαλε τη σέντρα και ο Μακσίμοβιτς πήρε την κεφαλιά μπάλα ο Χαντάνοβιτς έσωσε εντυπωσιακά και στο 19’ ο  Μάτα βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τη μπάλα στα πόδια, επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Ντε Φράι.

Στο 26ο λεπτό ο Λαουτάρο μπήκε στην περιοχή της Χετάφε από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Σορία έδιωξε, ενώ στο 28’ ο κίπερ των Ισπανών, είπε όχι σε νέο σουτ του Λαουτάρο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπρόζοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντ’Αμπρόζιο πήρε την κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Σορία, αλλά στο 33’ ο Λουκάκου μπήκε από αριστερά μετά από βαθιά μπαλιά, έμεινε όρθιος από το μαρκάρισμα του Ετσεΐτα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 49ο λεπτό, ο Μπαρέλα δοκίμασε από μακριά το σουτ που κόντραρε στον Ετσεΐτα και ο Σορία έσωσε, ενώ στο 50’ μετά από σέντρα του Ντ’Αμπορόζιο, ο Γοδίν έβαλε την προβολή αλλά ο Σορία έβγαλε και πάλι σε κόρνερ.

Στο 65’ το σουτ του Αραμπάρι έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 67’ ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε κεφαλιά του Μάτα και στο 74’ μετά από χρήση του VARο Τέιλορ έδωσε πέναλτι στη Χετάφε για χέρι του Γοδίν. Ωστόσο ο Μολίνα αστόχησε από τα 11 μέτρα και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για τη Χετάφε.

Στο 79ο λεπτό, ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα στην περιοχή αλλά ο Λουκάκου αστόχησε εξ επαφής, αλλά στο 83’ ο Ντ’μπρόζιο σέντραρε από δεξιά, η άμυνα της Χετάφε δεν έδιωξε σωστά και ο Έρικσεν με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.

Μάλιστα στο 90’ ο Δανός έπιασε νέο όμορφο σουτ αλλά ο Σορία του είπε όχι αυτή τη φορά και στο ίδιο λεπτό ο κίπερ της Χετάφε πρόλαβε και τον Σάντσες. Στο 90+3’ το σουτ του Τιμόρ πέρασε ελάχιστα έξω.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Γοδίν, Ντ’Αμπρόζιο (84’ Μπιράγκι), Γιανγκ, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (82’ Έρικσεν), Γκαλιαρντίνι, Λουκάκου, Μαρτίνες (70’ Αλέξις Σάντσες)

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ντζενέ, Νταμιάν Σουάρεθ, Ετσεΐτα, Ολιβέρα (88’ Πορτίγιο), Νιόμ (69’ Zέισον), Κουκουρέγια, Μακσίμοβιτς (55’ Άνχελ Ροντρίγκες), Τιμόρ, Αραμπάρι (89’ Ντούρο), Μάτα (69’ Μολίνα)

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Στο Final-8 η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top