ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ για 16χρονο και 17χρονο διαμαντάκι του ΑΠΟΕΛ – Επαγγελματικό συμβόλαιο!

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ για 16χρονο και 17χρονο διαμαντάκι του ΑΠΟΕΛ – Επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον 16χρονο επιθετικό, Νικόλα Κουτσάκο και διετές συμβόλαιο στον 17χρονο αμυντικό, Μάριο Κοκκινόφτα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικής συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Κούτσακο. Η συνεργασία με το νεαρό ποδοσφαιριστή είναι 3ετούς διάρκειας.

Ο Νικόλας Κούτσακος είναι γεννημένος στις 14/11/2003 και αποτέλεσε μέλος της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Από το φετινό καλοκαίρι έχει προωθηθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Νικόλα στο επαγγελματικό ρόστερ της ομάδας και του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά να δικαιώσει τις προσδοκίες επιλογής του.

Η ανακοίνωση για Κοκκινόφτα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικής συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Κοκκινόφτα. Η συνεργασία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι 2ετούς διάρκειας.

Ο Μάριος Κοκκινόφτας είναι γεννημένος στις 15/03/2003 αποτέλεσε μέλος όλων των ηλικιακών αγωνιστικών ομάδων της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ και φέτος θα αγωνίζεται στην U19 του ΑΠΟΕΛ.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στο επαγγελματικό ρόστερ της ομάδας και του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά να δικαιώσει τις προσδοκίες επιλογής του.

The post ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ για 16χρονο και 17χρονο διαμαντάκι του ΑΠΟΕΛ – Επαγγελματικό συμβόλαιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε γύρω στις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top