ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προφίλ Αραράτ: Ένας πλούσιος Ρώσος και μια… ανερχόμενη δύναμη στο δρόμο της Ομόνοιας!

Προφίλ Αραράτ: Ένας πλούσιος Ρώσος και μια… ανερχόμενη δύναμη στο δρόμο της Ομόνοιας!

Η Αραράτ θα είναι η αντίπαλος της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την πρόκριση να κρίνεται σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 18 ή στις 19 Αυγούστου στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Γερεβάν χωρητικότητας 1428 θεατών, εκτός κι αν η UEFA αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Σίγουρα η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αφού μπορεί η Αραράτ να είναι μία νεοσύστατη ομάδα που ιδρύθηκε το 2017, όμως κατέκτησε ήδη δύο πρωταθλήματα στη χώρα της.

Μάλιστα, έχει ισχυρή διοίκηση με πλούσιο Ρωσοαρμένιο Πρόεδρο, τον Σαμβέλ Καραπετιάν, που έχει όραμα και φιλοδοξίες για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από ξένους ποδοσφαιριστές και το γεγονός ότι δεν στηρίζεται σε Αρμένιους, δείχνει ότι στοχεύει και σε ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Μάλιστα, πέρσι στην πρώτη της Ευρωπαϊκή παρουσία, έφτασε μέχρι τα… πλέιι-οφ (!) του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και αποκλείστηκε από την Ντούντελανζ Λουξεμβούργου!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Αραράτ ήταν θεωρητικά η πιο δύσκολη από τις τρεις υποψήφιες αντιπάλους της Ομόνοιας που προέκυψαν από την προκλήρωση, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα, ότι δηλαδή το “τριφύλλι” είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να την αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή και να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της.

Προπονητής της πρώτης αντιπάλου της Ομόνοιας στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, είναι ο 46χρονος Ισπανός, Νταβίντ Καμπάνια, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στις 22 Ιουλίου του 2020.

The post Προφίλ Αραράτ: Ένας πλούσιος Ρώσος και μια… ανερχόμενη δύναμη στο δρόμο της Ομόνοιας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top