ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν τέσσερα νέα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν τέσσερα νέα κρούσματα

Ο «υπουργός υγείας» των κατεχομένων Αλί Πιλί, σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι εντοπίστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα COVID-19 ύστερα από 1567 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Πρόσθεσε ότι ένα από αυτά ήρθε μέσω του παράνομου αεροδρομίου και τα άλλα τρία μέσω του παράνομου λιμανιού.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων που έχει ανακοινωθεί στα κατεχόμενα ανήλθε στα 183, ενώ υπήρξαν και τέσσερις θάνατοι.

Στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν ως τώρα  87,148 διαγνωστικές εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE