ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΥΤΡΩΣΕ και την… Ανόρθωση – Ο Οκάμπος στο 88′ την έστειλε στον Γ’ προκριματικό!

ΛΥΤΡΩΣΕ και την… Ανόρθωση – Ο Οκάμπος στο 88′ την έστειλε στον Γ’ προκριματικό!

Η Ανόρθωση ήθελε τον αποκλεισμό της Γουλβς για να πάει απευθείας στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ο Οκάμπος στο 88ο λεπτό της έκανε το χατίρι σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Σεβίλλης που πάει στα ημιτελικά!

Το σενάριο λέει πως αν μια από τις Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Σαχτάρ, Ίντερ κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ 19/20 τότε η Κυρία θα πάει κατευθείαν στον Γ’ προκριματικό, και έτσι έγινε καθώς και οι 4 είναι στα ημιτελικά!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης ήταν αυτός που έκανε την ειδοποιό διαφορά στον προημιτελικό με τη Γουλβς και με κεφαλιά στο 88’, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (1-0) και την πρόκριση στους «4» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16/8)!

Παράλληλα, οι «νερβιονένσες» πανηγύρισαν 6η σερί πρόκριση στη φάση των «8» της διοργάνωσης, ενώ άφησαν εκτός Ευρώπης -για την περίοδο 2020-21- τους «λύκους».

Όπως συνέβη και κόντρα στον Ολυμπιακό, έτσι και απέναντι στους Ισπανούς, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ξεκίνησε δυναμικά και κέρδισε πέναλτι στα πρώτα λεπτά.

Για την ακρίβεια, στο 11’ ο Τραορέ έκανε μια καταπληκτική κούρσα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανετράπη από τον Ντιέγκο Κάρλος. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραούλ Χιμένες, ωστόσο ο Μεξικανός νικήθηκε από τον Μπουνού.

Από ‘κει και πέρα, οι Ανδαλουσιανοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 14’ ο Σούσο απείλησε τον Ρουί Πατρίσιο, ενώ στο 37’ ο Οκάμπος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 60’, οι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης ανέβασαν την πίεσή τους και κυνήγησαν μανιωδώς το γκολ, την ώρα που η Γουλβς είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και έδειχνε ακίνδυνη.

Στο 62’ και στο 66’ ο Εν Νεσίρι και ο Κουντέ απείλησαν μέσα από την περιοχή με προβολή και κεφαλιά αντίστοιχα. Στο 77’, ο Μπανέγα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως ο Πατρίσιο (πάλι!) έδιωξε εντυπωσιακά.

Η λύτρωση για τους «νερβιονένσες» ήρθε στο 88’, με τον Μπανέγα να κάνει σέντρα ακριβείας και να βρίσκει τον Οκάμπος, ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πατρίσιο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη-πρόκριση (1-0).

sport-fm.gr

The post ΛΥΤΡΩΣΕ και την… Ανόρθωση – Ο Οκάμπος στο 88′ την έστειλε στον Γ’ προκριματικό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top