ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το… ντόμινο του κορωνοϊού – Κρούσμα σε μία ομάδα, διαδικασία ιχνηλάτησης (και) σε άλλες τρεις!

ΚΥΠΡΟΣ: Το… ντόμινο του κορωνοϊού – Κρούσμα σε μία ομάδα, διαδικασία ιχνηλάτησης (και) σε άλλες τρεις!

Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ με ανακοίνωση της το πρωί της Πέμπτης (13/08), εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον Άτλα Αγλαντζιάς, με αποτέλεσμα να τεθεί σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, αλλά και του Υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενημέρωση από την ΚΟΠ για θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή

Έτσι, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης που θα καλύψει και τις ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε πρόσφατα σε φιλικά παιχνίδια ο Άτλας Αγλαντζιάς (ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού και Πρόοδος Καϊμακλίου), αλλά και τον Χαλκάνορα Ιδαλίου, αφού ο ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε θετικός στον ιό, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του Χαλκάνορα και ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Διευκρίνηση από την ΚΟΠ για Άτλα και Χαλκάνορα, σε σχέση με το κρούσμα κορωνοϊού

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό το ντόμινο αναμένεται να το δούμε αρκετές φορές τη νέα σεζόν (2020-2021) στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ και σίγουρα κάποιες ομάδες θα βγαίνουν χαμένες και άλλες κερδισμένες ανάλογα την περίσταση…

Ι.Ι.

The post ΚΥΠΡΟΣ: Το… ντόμινο του κορωνοϊού – Κρούσμα σε μία ομάδα, διαδικασία ιχνηλάτησης (και) σε άλλες τρεις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top