Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο

Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο

Πρώτο επίσημο ματς μετά από πέντε και κάτι μήνες για την Ομόνοια και φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο με την Αραράτ πως θέλει χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδα προ… κορωνοϊού το τριφύλλι.

Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό όμως και… ανησυχητικό καθώς σε ένα ματς παίζεται η πρόκριση οπότε θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην επανάληψη και να βρει τρόπο να ανεβάσει τον ρυθμό της.

Είχε τον έλεγχο του ματς η Ομόνοια όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με οργανωμένη επίθεση (πέρα από το κλέψιμο του Κακουλλή στο 42′) ενώ η Αραράτ απείλησε δις στο 28′ και στο 43′.

Α.Χ.

The post Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.