Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο

Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο

Πρώτο επίσημο ματς μετά από πέντε και κάτι μήνες για την Ομόνοια και φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο με την Αραράτ πως θέλει χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδα προ… κορωνοϊού το τριφύλλι.

Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό όμως και… ανησυχητικό καθώς σε ένα ματς παίζεται η πρόκριση οπότε θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην επανάληψη και να βρει τρόπο να ανεβάσει τον ρυθμό της.

Είχε τον έλεγχο του ματς η Ομόνοια όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με οργανωμένη επίθεση (πέρα από το κλέψιμο του Κακουλλή στο 42′) ενώ η Αραράτ απείλησε δις στο 28′ και στο 43′.

Α.Χ.

The post Αραράτ-Ομόνοια: Οι «παρενέργειες» του… κορωνοϊού – ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο Α’ ημίχρονο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE