ΕΛΛΑΔΑ

Η βραδιά του Ολυμπιακού! Μια νίκη μακριά από το όνειρο

Η βραδιά του Ολυμπιακού! Μια νίκη μακριά από το όνειρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (23/4, 22:00, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ και θέλει την νίκη που θα τον στείλει στο Final4 της Μαδρίτης, το 3ο τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 και πλέον ψάχνουν τη 3η νίκη που θα τους στείλει στη Μαδρίτη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα καθώς η ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να ισοφαρίσει τη σειρά και να τη στείλει σε 5ο παιχνίδι στην Ισπανία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πως η Μπαρτσελόνα είναι «σκληρό καρύδι» και τόνισε πως όλοι οι παίκτες του πρέπει «να είναι ετοιμοπόλεμοι» προκειμένου να φτάσουν στη νίκη που θα τους στείλει στο Final4.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσαϊρέλη ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του. Από την άλλη μεριά, ο Τσάβι Πασκουάλ μετά και την επιστροφή του Όλεσον, θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν ο Σέρβος Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, ο Γάλλος Έντι Βιατόρ και ο Πολωνός Γιακούμπ Ζαμοΐσκι.

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο από τους φίλους του Ολυμπιακού που με τη φωνή τους θέλουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη 3η νίκη και την πρόκριση στο Final4 της Μαδρίτης.

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top