LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Έτσι γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας

Άγριες Μέλισσες: Έτσι γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας

Όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος στη δημοφιλή σειρά υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στη μικρή οθόνη στις 14 Σεπτεμβρίου και ένα από τα θέματα που απασχολούν εντόνως συντελεστές και πρωταγωνιστές είναι πως γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Για αρχή και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα όλοι οι συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά και τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο ξεκίνησαν.
 
Ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό σε συνέντευξη που έδωσε στην On Time είπε χαρακτηρισικά: «Οι ερωτικές σκηνές θα γίνονται όπως όλες οι υπόλοιπες σκηνές. Στις πρόβες φοράμε μάσκα, μέσα στο στούντιο φοράμε μάσκα και όταν έρθει η ώρα του πλάνου, θα βγάζουμε τις μάσκες.
 
Προέχει η υγεία όλων και είναι το πρώτο που πρέπει να προστατεύσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και σκεπτικοί απέναντι σε όσα διαγράφονται. Ελπίζω η φετινή σεζόν να κυλήσει ομαλά χωρίς απρόοπτα».
 
ΑΠΟ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top