ΚΥΠΡΟΣ

Δηλώνει αποφασισμένος για το τρόπαιο...

Δηλώνει αποφασισμένος για το τρόπαιο...

Αρκετά χαρούμενος παρουσιάζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι για την πρόκριση της ΑΕΛ στον τελικό κυπέλλου.

  Μπορεί ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων να μην σκόραρε στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης με την ΑΕΚ, αλλά και αυτός έχει «στιγματισμένο» το όνομα του στη μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΛ στο θεσμό του κυπέλλου με το γκολ – πρόκριση που σημείωσε στον προημιτελικό στο Αμμόχωστος επί του Ερμή Αραδίππου όπου έδωσε στη Λεμεσιανή ομάδα το εισιτήριο για τους τέσσερις.
 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά από ένα σκληρό ημιτελικό αυτό με την ΑΕΚ, μία ομάδα η οποία πάλεψε πολύ και κάποια άλλη μέρα θα μπορούσαν να προκριθούν. Είμαι πολύ τυχερός που η ομάδα στην οποία βρίσκομαι προκρίνεται στον τελικό. Υπάρχει κάτι στους αγώνες κυπέλλου που μου φέρνει ενθουσιασμό στο παιχνίδι μου στον αγωνιστικό χώρο. Η εμπειρία με τον Ερμή ήταν σπουδαία, παρότι η ομάδα έχασε στον τελικό.  Αυτή τη φορά με την ΑΕΛ, είμαι αποφασισμένος για να κερδίσουμε. Είμαι πεπεισμένος για τις δυνατότητες των συμπαικτών μου και τη δουλειά τους. Ως ποδοσφαιριστής θέλω να παίζω απέναντι στους καλύτερους και στο καλύτερο επίπεδο. Ένας τελικός ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ είναι κάτι που υπόσχεται συγκινήσεις. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, η καλύτερη ομάδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, αλλά τους κερδίσαμε παλαιότερα μέσα στη σαιζόν. Ανυπομονώ για τον τελικό κυπέλλου.  Ανυπομονώ για τις 20 Μαΐου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που μας ενέπνευσαν να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε» η μετάφραση του μηνύματος του Μάρκο Ταγκμπατζούμι έτσι όπως το ανήρτησε στο λογαριασμό του:

«Very pleased after s hard fought semi-final. 
AEK put up a good fight, and on another day; could've qualified.
I'm very fortunate to have made cup finals in consecutive seasons. There's something about cup games that bring excitement to my game on the pitch.
The experience with Ermis Aradippou was amazing - even though being on the losing team. 
This time with AEL, I'm determined to win it. I'm confident of my teammates' abilities, and work ethic.
As a player, we want to play against the best on the biggest stage. It entertains the fans. And an AEL v APOEL cup final is a fixture that promises to deliver.
APOEL will be a tough opponent, the best team at current in Cypriot football; but we've beaten them before this season.
I'm relishing the cup final, and cannot wait for Wednesday 20th May!
Thanks to all the fans for inspiring us to work hard and achieve».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top