ΚΥΠΡΟΣ

Λένε τη δική τους θέση και απέχουν με Ομόνοια...

Λένε τη δική τους θέση και απέχουν με Ομόνοια...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας όπου δίδουν τη δική τους θέση για τα όλα όσα τους καταλογίζουν από πλευράς της διοίκησης του σωματείου για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη στο Τσίρειο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ όπου αποφάσισε συνάμα την αποχή του από το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια αναφέρει:

«Σαν σύνδεσμος θα πάρουμε και εμείς θέση γιατί άπαντες έχουν γνώμη ασχέτως αν οι μισοί ήταν δεν ήταν στο γήπεδο.

Η άποψη μας είναι ότι αλλού τρωγόμαστε και αλλού κνιθόμαστε. Άπαντες εκτός μερικές εξαιρέσεις βάλλουν κατά του Συνδέσμου χωρίς να γνωρίζουν καν τι έγινε και πώς άρχισαν όλα. Καταρχάς το ξύλο ξεκίνησε από μέλος του συμβουλίου όπου επιτέθηκε σε παιδιά κάτω των 16 ετών.  Μετά έγινε το τι έγινε.

Κάποιοι έφτιαξαν παραμύθια αλλά αφού τελικά δεν είχε δράκο είπαν το τεράστιο ψέμα ότι χτυπήθηκε ο μεγάλος Ντ. Λευκαρίτης. Σαν δεν ντρέπεστε λαμόγια. 

Μετά ζήσαμε στιγμές παροξυσμού και παραφροσύνης αφού κάποιοι ζητούσαν (και ζητούν) επίμονα να υπάρξουν ρουφιανές μεταξύ μας, αν είναι δυνατόν.

Όσο για το άλλο φαιδρό και ηλίθιο που ακούσαμε ότι σταματήσαμε τον ρυθμό της ομάδας γελά και το παρδαλό κατσίκι. Ποιες πιθανότητες και πρασινάλογα, 45 λεπτά στο Β’ ημίχρονο παίχτηκαν δεν παίχτηκαν 12 λεπτά γιατί για άλλη μια φορά η ομάδα μας έμεινε απροστάτευτη απο την διαιτησία. Ούτε φωνή ούτε αντίδραση, εμείς ήμαστε το καλό παιδί της ΚΟΠριάς.

Μας διόρισαν τον Νικολαΐδη όπου ο συγκεκριμένος όποτε ήταν διαιτητής τον τελευταίο 1μιση χρόνο μας έκανε εμετικές διαιτησίες. Να θυμηθούμε το 1-2 με την αελ πέρσι? Τον ημιτελικό με τον ερμή? Το παιχνίδι με το αποελ 4-4? Ο συγκεκριμένος έδειξε και πάλι τις προθέσεις του δεχόμενος τα καραγκιοζλίκια των παικτών της αελ και δείχνοντας 4 λεπτά καθυστερήσεις αντι τουλάχιστον 7-8.

Ας γίνει πρώτα μια αυτοκριτική από την διοίκηση που δεν προστάτεψε την ομάδα και πάει να χαθεί η σεζόν σε μια εβδομάδα και μετά ψάχνει για ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ. 

Σαν σύνδεσμος θα κάνουμε αποχή αρχή γενομένης το παιχνίδι με την ομόνοια ώστε ο ‘‘παλμός’’ πλέον αν δίδετε από τους αντισυνδεσμίτες. Έτσι ενημερωτικά ο σύνδεσμος ‘’στοίχησε’’ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για την διοίκηση μόνο €2.800 και όχι €5000 σε κάθε παιχνίδι όπως διαδίδει ο κάθε αδαής. Η ΑΕΚ για εμάς είναι ένα ιδανικό.Η ΑΕΚ για εμάς είναι τρόπος ζωής και δεν δεχόμαστε να παίζει με αυτή κανένας είτε αυτός ανήκει σε αυτή την μεγάλη οικογένεια είτε όχι.

Υ.Σ Πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει λίστα με 20 άτομα που θα φάνε αποκλεισμο και θα θέλουμε οικειοθελώς να δώσουμε και την δική μας λίστα με τα ονόματα των χασικλήδων-ταραχοποιών που διέκοψαν την ροή της ομάδας και της στέρησαν την πρόκριση,ώστε να διασταυρωθούν οι πληροφορίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top