ΚΥΠΡΟΣ

Η δημιουργία του τενίστα...

Η δημιουργία του τενίστα...

Για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών διοργανώνει την Ημερίδα με τίτλο «Το Τένις στην Κύπρο» και θέμα για το 2015 τη «Δημιουργία ενός τενίστα».

Έξι εισηγητές έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση των διοργανωτών και θα μιλήσουν ενώπιων του κοινού της εκδήλωσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στην αίθουσα Πλην Δύο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μεταξύ 15:00 και 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την ημερίδα να απευθύνεται σε προπονητές, αθλητές, γονείς, φιλάθλους και φοιτητές/μαθητές, όχι μόνο της Ελαιών αλλά για όλους.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ημερίδας το 2014, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών και η Ακαδημία Elite Photos Kallias διοργανώνουν στις 28 του μήνα τη 2η Ημερίδα «Το Τένις στην Κύπρο». Το πάνελ των έξι εισηγητών αποτελείται από άτομα που με τον δικό τους τρόπο ασχολούνται ενεργά με τη δημιουργία και προετοιμασία νεαρών τενιστών.

Συγκεκριμένα, στη 2η Ημερίδα «Το Τένις στην Κύπρο» θα μιλήσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Λούκα Τσεκατέλι, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ, Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, ο ψυχολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Τσουλούπας, οι προπονητές Δημήτρης Ηροδότου και Φώτος Καλλίας, καθώς και η Ειρήνη Χρυσοχού, μητέρα του τενίστα της ATP, Πέτρου Χρυσοχού. Ο κάθε ένας από τους έξι θα αναπτύξει ένα θέμα της ειδικότητας του.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Audi, ΑΓΡΟΣ και Megabet Plus. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο ΚΟΑ και ο Δήμος Έγκωμης και χορηγός φιλοξενίας το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Η ημερίδα οργανώνεται από τη mediapro.

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου τενίστα της Ελαιών, Γιώργου Γκουγκούρη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ελαιών, Φοίβος Ζαχαριάδης, αναφέρθηκε στους στόχους της ημερίδας: «Όπως είχαμε τονίσει και το 2014, σκοπός μας ήταν η Ημερίδα ‘Το Τένις στην Κύπρο’ να καταστεί θεσμός. Γι΄ αυτό και συνεχίζουμε φέτος με τη διοργάνωση της, με τη βοήθεια των χορηγών και υποστηρικτών μας. Έχουμε προσκαλέσει έξι εισηγητές, οι οποίοι ετοίμασαν πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία την εκδήλωση και καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται, να δώσουν το παρών τους».

Η ημερίδα της Τρίτης (28/04) θα διεξαχθεί στην αίθουσα Πλην Δύο του κτηρίου Millennium του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Μακεδονίτισσα. Όλοι όσοι θα παρευρεθούν, θα πάρουν ένα πακέτο καλωσορίσματος, ενώ οι διοργανωτές ετοιμάζουν και δεξίωση στο διάλλειμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα, το πρόγραμμα και τους εισηγητές, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Ελαιών στο Facebook στο www.facebook.com/EleonTennisClub.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top