Με Λαϊφη στην αποστολή αλλά και με εκτός...

Με Λαϊφη στην αποστολή αλλά και με εκτός...

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης για την τελευταία προπόνηση της βδομάδας και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Αντώνης Καράς» ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία, ενόψει του αυριανού (17:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στη διάθεση του κ. Άντρε Πάους είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Σεράν Πόλο και των Γκονζάλο Γκαρσία και Γιούρι Ιακοβένκο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE