ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ: Με την ψυχολογία στα ύψη

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ: Με την ψυχολογία στα ύψη

Τόσο η Ανόρθωση, όσο και ο ΑΠΟΕΛ προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική.

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, μετά την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας «σφράγισαν» και την συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Η γηπεδούχος Ανόρθωση θέλει να σημειώσει άλλη μια νίκη και να κάνει αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Λαϊφης αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Αντρέ Πάους, ενώ ο Εντέ, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δύσκολα θα ξεκινήσει το ματς. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ίσμα που σκοράρει στα τρία τελευταία ματς της ομάδας.

Ο ΑΠΟΕΛ θα πραταχθεί χωρίς τους Πάρντο, Σέρινταν και Ναφίου, σε μια δύσκολη έξοδο, που θέλουν να περάσουν χωρίς απώλειες. Οι δύο βαθμοί που χωρίζουν τον ΑΠΟΕΛ από τον δεύτερο Απόλλωνα δεν εξασφαλίζουν κάτι και το συγκρότημα του Τόρστεν Φινκ καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο, από αυτό μεσοβδόμαδα απέναντι στην Ομόνοια.

Οι τρεις φετινές τους συναντήσεις:

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 2-0

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 0-1

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-0

- Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Μασιάς.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top