LIFESTYLE

Ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος γνωρίζει τις υποψήφιες συντρόφους του

Ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος γνωρίζει τις υποψήφιες συντρόφους του

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να διεκδικηθεί από 20 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, στα πιο φαντασμαγορικά ραντεβού.

Mια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση: κινηματογραφικές τοποθεσίες, παραμυθένια σκηνικά, ονειρεμένα ραντεβού και αληθινά συναισθήματα.

Όπως παρακολουθούμε στο νέο τρέιλερ που προωθεί την πρεμιέρα του «Bachelor», την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00, οι διαγωνιζόμενες… σφάζονται στα πόδια του γοητευτικού Παναγιώτη προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη θέση στην καρδιά του!

O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top