Μπηχτή με το… «γάντι»: «Το Λιοπετρίτικο είχε θέση σε αυτή την ομάδα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπηχτή με το… «γάντι»: «Το Λιοπετρίτικο είχε θέση σε αυτή την ομάδα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σχόλιο για τη μη κλήση του Ιωάννη Κωστή στην Εθνική Κύπρου για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν, έκανε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Παναγιώτης Τρισόκκας.

Αναλυτικά:

«Έχω δει και τα δύο πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν.

Με τα λίγα που καταλάβω, είμαι σίγουρος ότι το Λιοπετρίτικο είχε θέση σε αυτή την ομάδα».

The post Μπηχτή με το… «γάντι»: «Το Λιοπετρίτικο είχε θέση σε αυτή την ομάδα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.