Η UEFA όρισε αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Η UEFA όρισε αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί ο νοκ-άουτ αγώνας για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Καραμπάχ και Μόλντε, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (16/09, 20:00)!

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, το παιχνίδι ορίστηκε να γίνει στο «ΑΕΚ Αρένα» και θα είναι φυσικά «κεκλεισμένων των θυρών»…

Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα, αλλά στις 18:00, θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, ο αγώνας της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

The post Η UEFA όρισε αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «ΑΕΚ Αρένα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.