Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Να σπάσει την γκίνια που την θέλει να μην έχει κερδίσει καμία φορά φέτος την Αγία Νάπα θα επιδιώξει η Νέα Σαλαμίνα ώστε να ξεμπερδέψει μια και καλή από τις όποιες υπόνοιες ή σενάρια υποβιβασμού.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόμενοι τρεις φορές με την ακριτική ομάδα μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και στην τέταρτη τους  συνάντηση θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να ξεγνοιάσουν και έτσι να ξεκινήσουν προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.  

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εκτός επιλογών του  Νίκου Παναγιώτου είναι οι τραυματίες Μοντέιρο και Μπρουκς και ο τιμωρημένος Ενρίκε. 

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Γκριγκαλασβίλι οποίος υπέστη υποτροπή τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.  

Παναγιώτης Χριστοφή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE