Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Να σπάσει την γκίνια που την θέλει να μην έχει κερδίσει καμία φορά φέτος την Αγία Νάπα θα επιδιώξει η Νέα Σαλαμίνα ώστε να ξεμπερδέψει μια και καλή από τις όποιες υπόνοιες ή σενάρια υποβιβασμού.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόμενοι τρεις φορές με την ακριτική ομάδα μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και στην τέταρτη τους  συνάντηση θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να ξεγνοιάσουν και έτσι να ξεκινήσουν προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.  

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εκτός επιλογών του  Νίκου Παναγιώτου είναι οι τραυματίες Μοντέιρο και Μπρουκς και ο τιμωρημένος Ενρίκε. 

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Γκριγκαλασβίλι οποίος υπέστη υποτροπή τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.  

Παναγιώτης Χριστοφή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE