ΠΑΦΟΣ: Έτοιμοι για μάχη τρεις νεαροί - Κρατούσαν ρόπαλο, πέτρες και σιδερογροθιά- Δεν θα τους χρειαστούν στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Έτοιμοι για μάχη τρεις νεαροί - Κρατούσαν ρόπαλο, πέτρες και σιδερογροθιά- Δεν θα τους χρειαστούν στο κελί

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 26, 28 και 21 ετών για πρόκληση ανησυχίας, και  κατοχής επιθετικού οργάνου στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:20 το βράδυ της Πέμπτης 10/9 λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε συγκεκριμένη περιοχή της Πάφου.

Περίπολο της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν κάποια πρόσωπα στην συγκεκριμένη περιοχή εκ των οποίων ο ένας κρατούσε ρόπαλο και ο δεύτερος πέτρα .

Στην θέα των μελών της αστυνομικής δύναμης τράπηκαν σε φυγή ενώ ακολούθως ανακόπηκαν τρία πρόσωπα. Ένας 26χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα ρόπαλο, ένας 28χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του μια σιδερογροθιά, και ένας 21χρονος  ο οποίος ήταν το πρόσωπο που κρατούσε πέτρα.

Ακολούθως τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE