ΠΑΦΟΣ: Δύο πεζοί παρασύρθηκαν σε τροχαία ατυχήματα

ΠΑΦΟΣ: Δύο πεζοί παρασύρθηκαν σε τροχαία ατυχήματα

Δύο τροχαία ατυχήματα, στα οποία παρασύρθηκαν πεζοί την Παρασκευή 11/09, διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο τροχαίο συνέβη στον παραλιακό της Χλώρακας όταν Κινέζος μόνιμος κάτοικος Πάφου ηλικίας 69 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος Ε/κ .

Ο 69χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον παραλιακό δρόμο Πάφου-Κόλπου των Κοραλίων, στα όρια της Χλώρακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  κοντά σε περίπτερο παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE