Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Ένας περίπατο που θα τον θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού καθώς βάδιζε αμέριμνη η 61χρονη, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα της άρπαξαν τη τσάντα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 61χρονη ότι, γύρω στη 1.40μ.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο σε περιοχή της Λεμεσού, την προσέγγισε μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, τα οποία φορούσαν ρούχα χρώματος μαύρου και ο επιβάτης της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μέσα στη τσάντα υπήρχε χρηματικό ποσό ύψους €850, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας €300 περίπου, καθώς κι άλλα δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της είδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE