ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Καϊρίνου για τη μη κλήση του στην Εθνική Κύπρου – «Βλέπω ότι άλλα πράγματα παίζουν ρόλο, αλλά…»

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Καϊρίνου για τη μη κλήση του στην Εθνική Κύπρου – «Βλέπω ότι άλλα πράγματα παίζουν ρόλο, αλλά…»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Χαράλαμπος Καϊρίνος, ο οποίος μίλησε για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν το παλιό καλό ΚΡΑΣΙ ο Καϊρίνιο!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δική του πολύ καλή παρουσία στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του: «Με τόσα χρόνια εμπειρίας, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα. Δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις και ότι μου αναλογεί το παίρνω. Προσπαθώ κάθε βδομάδα να βοηθώ την ομάδα. Όταν ξέρεις ότι πέφτουν τέσσερις ομάδες, πρέπει να κυνηγάς το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παίρνεις ότι μπορείς από το κάθε παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δουλεύουμε ως ομάδα και αυτό βγαίνει κάθε βδομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε και να παίρνουμε βαθμούς. Ειδικά στα παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη. Βλέπουμε ήδη άλλες ομάδες να παίρνουν βαθμούς και να προχωρούν».

Για τα πέναλτι που εκτελεί: «Φέτος, δεν θα τα εκτελώ εγώ. Μακάρι όμως να μας δίνουν τα πέναλτι. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρουν αυτοί που πρέπει και να γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο Καϊρίνος και να εκτιμάται η προσφορά του τόσα χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για το ότι βγάζει παράπονο: «Από χρόνια δικαιούμουν κλήση στην Εθνική Κύπρου. Έστω και μία κλήση στην προπόνηση. Και γενικότερα και τώρα. Βλέπω όμως ότι άλλα πράγματα παίζουν ρόλο, αλλά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Μιλώ μόνο για τον εαυτό μου. Ελπίζω να πάρει τις ευκαιρίες ο Κυριακίδης και να αποδείξει ποιος είναι».

Για το πρωτάθλημα: «Πίστευα ότι οι μεγάλες ομάδες θα είχαν διαφορά από τις υπόλοιπες. Όπως φαίνεται, όλες οι ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και θα έχει σασπένς το φετινό πρωτάθλημα».

Για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΛ: «Πρέπει να κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ είναι μία από τις μεγάλες ομάδες, είναι μία καλή ομάδα και θα παίζει στην έδρα της. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πάμε με το πλάνο μας για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Όταν θα αντιμετωπίσουμε άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτό που πήραμε μέχρι τώρα δεν ήταν τυχαίο. Γι΄ αυτό λέω ότι κάθε παιχνίδι που ακολουθεί, είναι και πιο δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι είσαι αναγκασμένος να διεκδικείς αποτέλεσμα».

Για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον: «Όσο με κρατάνε τα πόδια μου, θα είμαι στα γήπεδα. Νομίζω ότι ακόμη έχω να προσφέρω».

The post Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Καϊρίνου για τη μη κλήση του στην Εθνική Κύπρου – «Βλέπω ότι άλλα πράγματα παίζουν ρόλο, αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top