Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Πανταζάρας αφού από τη ζωή έφυγε ο αγαπημένος του παππούς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ταλαντούχος ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τον παππού του τον οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του αποκαλούσε, «παπούκα».

«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν» έγραψε στη μια ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας ενώ σε μια άλλη σημείωσε, «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, "στη σειρά μας."».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.