Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Πανταζάρας αφού από τη ζωή έφυγε ο αγαπημένος του παππούς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ταλαντούχος ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τον παππού του τον οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του αποκαλούσε, «παπούκα».

«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν» έγραψε στη μια ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας ενώ σε μια άλλη σημείωσε, «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, "στη σειρά μας."».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE