Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Πανταζάρας αφού από τη ζωή έφυγε ο αγαπημένος του παππούς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ταλαντούχος ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τον παππού του τον οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του αποκαλούσε, «παπούκα».

«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν» έγραψε στη μια ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας ενώ σε μια άλλη σημείωσε, «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, "στη σειρά μας."».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE