Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Πανταζάρας αφού από τη ζωή έφυγε ο αγαπημένος του παππούς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ταλαντούχος ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τον παππού του τον οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του αποκαλούσε, «παπούκα».

«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν» έγραψε στη μια ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας ενώ σε μια άλλη σημείωσε, «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, "στη σειρά μας."».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.