Η ανάλυση για τα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ: «Όταν το χέρι είναι μέσο στήριξης…»

Η ανάλυση για τα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ: «Όταν το χέρι είναι μέσο στήριξης…»

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων Χρίστος Σκαπούλλης σχολίασε στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και θέαμα» για τις επίμαχες φάσεις στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

Για την φάση του 5ου λεπτού με το χέρι του Χάρη Κυριάκου τόνισε πως όταν το χέρι είναι μέσο στήριξης, τότε δεν υπάρχει πέναλτι. Για την φάση του 35ου λεπτού και το χέρι του Έουλερ επισήμανε πως το χέρι δεν ήταν σε αφύσικη θέση και δεν ήταν παράβαση.

Όσον αφορά το πέναλτι του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως σωστά δόθηκε η παράβαση.

The post Η ανάλυση για τα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ: «Όταν το χέρι είναι μέσο στήριξης…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE