ΕΤΟΙΜΗ για ΑΕΚ η Ομόνοια – Αποστολή με 22 παίκτες

ΕΤΟΙΜΗ για ΑΕΚ η Ομόνοια – Αποστολή με 22 παίκτες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το Κυριακάτικο (20/09, 18:30) ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της σημερινής (19/09) προπόνησης, ο Χένινγκ Μπεργκ ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα μας για τον αυριανό αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:30.

Η αποστολή μας αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι έχουν απομείνει μόνο για τη Νότια κερκίδα και διατίθενται μόνο μέσω του Online Ticketing (μέχρι την Κυριακή η ώρα 17:30)».

The post ΕΤΟΙΜΗ για ΑΕΚ η Ομόνοια – Αποστολή με 22 παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE