ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην παίκτη της Λίβερπουλ παίρνει ο Παναθηναϊκός

Πρώην παίκτη της Λίβερπουλ παίρνει ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Ουίλσον είναι σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός.

Η Daily Record αναφέρει ότι οι πράσινοι τα έχουν βρει με τον 23χρονο Σκωτζέζο αμυντικό και αναφέρουν ότι πολύ σημαντικό στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έχει παίξει ο Τάκης Φύσσας που έχει αγωνιστεί στη Χαρτς.

Ο Ουίλσον άρχισε την καριέρα του από τους Ρέιντζερς και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λίβερπουλ όπου δεν βρήκε παιχνίδια. Πήγε δανεικός σε Μπλάκπουλ, Μπρίστον και Χαρτς. Στην τελευταία μονιμοποιήθηκε από το 2013 και μετά μετρώντας 62 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Κατά την παραμονή στους Ρέιντζερς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης το 2010. Στη Χαρτς κατάφερε να κερδίσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τη δεύτερη κιόλας σεζόν δείγμα ότι τον εμπιστεύονταν απόλυτα. Είναι αριστεροπόδαρος (αυτό που ζητά ο Γιάννης Αναστασίου δηλαδή) και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως στόπερ βρίσκει δίχτυα, κυρίως με το κεφάλι σε στημένα.

Εχει ύψος 1.87 και στην καριέρα του έχει παίξει 5 φορές για την Εθνική ομάδα της Σκωτίας. Εφέτος ο Ουίλσον πήρε τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας της Σκωτίας με τη Χαρτς. Πότε τον είδε ο Φύσσας Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 23χρονο αρχηγό της Χαρτς και η πρώτη επαφή χρονολογείται από την παρουσία του Τάκη Φύσσα στο Εδιμβούργο, τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είδε την εντός έδρας νίκη επί της Αλόα (2-0) και βραβεύτηκε για την προσφορά του στους "Jambos" τη διετία 2005-2007.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε προγραμματισμός για παρουσία ανθρώπου του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι της Χαρτς με την Κάουντενμπιθ (νίκη με 1-2), αλλά ο Γουίλσον ήταν εκτός αποστολής. Οπότε αυτό θα συμβεί την προσεχή εβδομάδα, οπότε η πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ Χαρτς φιλοξενεί τους Ρέιντζερς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Στο τριετές συμβόλαιο του Ουίλσον με την Χαρτς (υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2013) υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι αν υπάρχει ένας ακόμη χρόνος στη συμφωνία και τον όρο αυτό ενεργοποίησε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός. Ενδιαφέρον για τον Ουίλσον έχει δείξει και η πρωταθλήτρια στην Πρέμιερσιπ Σέλτικ με τον τεχνικό της, Ρόνι Ντέιλα, να δηλώνει θαυμαστής των προσόντων του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top