Ένας άνευ προηγουμένου ντόρος έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση για έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α’ Κατηγορίας."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΚΥΠΡΟΣ: Στημένος ή υπερβολικές αντιδράσεις; Τα δύο σημεία που διχάζουν τους οπαδούς - Τα ‘γυρίζει’ ο Παπαχαραλάμπους -VIDEO

21.09.2020
19:11
Παραπολιτικά

Ένας άνευ προηγουμένου ντόρος έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση για έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α’ Κατηγορίας.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Συγκεκριμένα μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε αργά χθες βράδυ έχει απομονωθεί η φάση του 37ου λεπτού στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος‘ και το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας. Στα δευτερόλεπτα που προηγούνται της εκτέλεσης του Μπέντσοπ, ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τον Γεωργιανό γκολκήπερ της Ανόρθωσης να κάνει κίνηση με το κεφάλι προς την αριστερή πλευρά των γκολποστ (όπου και στη συνέχεια κατέληξε η μπάλα) με τον ίδιο να πέφτει τελικά δεξιά. Παράξενο μπορεί να φαίνεται όμως -όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο- έχουμε παρακολουθήσει κατά κόρον διάφορες προσπάθειες αποπροσανατολισμού και mind games τερματοφυλάκων με σκοπό να ‘παίξουν’ με το μυαλό του εκτελεστή.
 
Στη συνέχεια υπήρξαν δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής (Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού) στο ΚΥΠΕ στις οποίες ανέφερε : ‘Η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα και γι’αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες‘.
 
Προτού περάσουν όμως λίγες ώρες ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους αφού σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com.cy δήλωσε πως ‘δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση για παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα’ ενώ πρόσθεσε πως προχώρησε στην έναρξη της έρευνας ορμώμενος από την απόδοση του σκορ (1-3) σε στοιχηματικές εταιρείες σε συνδυασμό με την αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια (!!!).
 
Δηλαδή επί της ουσίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού κύριος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό -αφού προφανώς δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στο παρόν στάδιο για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα- ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως διέταξε την έρευνα έφερε σωματεία και κόσμο άνω κάτω με την υποψία από ένα απομονωμένο βίντεο (λες και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο) και την αντίδραση του Κετσπάγια (λες και στα υπόλοιπα παιχνίδια συμπεριφέρεται σαν μοναχός).
 
Όλα αυτά την ίδια ώρα που στα γραφεία της Επιτροπής ‘βολοδέρνουν’ 180 κόκκινοι φάκελοι χωρίς να έχει προκύψει το παραμικρό.