ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

Για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του καθηγητή τέχνης, Γαβριήλ Γαβριήλ μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο την Τρίτη (22/09), ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι η έρευνα γίνεται εσωτερικά από το Υπουργείο και αν προκύψει οτιδήποτε, θα παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασίσει πως να προχωρήσει.

'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης, αλλά το θέμα είναι οι κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται. Αυτό που θα δούμε είναι αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις’, σημείωσε ο κ. Προδρόμου.

'Το θέμα δεν είναι ένας καλλιτέχνης που απλά τυγχάνει να είναι διευθυντής. Υπάρχουν διαδικασίες και κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούνται', πρόσθεσε.

Πέραν τούτου, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι γίνονται τέσσερις διαφορετικές έρευνες για διευθυντές σχολείων μετά από κάποιες καταγγελίες που προέκυψαν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει για το περί τίνος πρόκειται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE