ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

Για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του καθηγητή τέχνης, Γαβριήλ Γαβριήλ μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο την Τρίτη (22/09), ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι η έρευνα γίνεται εσωτερικά από το Υπουργείο και αν προκύψει οτιδήποτε, θα παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασίσει πως να προχωρήσει.

'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης, αλλά το θέμα είναι οι κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται. Αυτό που θα δούμε είναι αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις’, σημείωσε ο κ. Προδρόμου.

'Το θέμα δεν είναι ένας καλλιτέχνης που απλά τυγχάνει να είναι διευθυντής. Υπάρχουν διαδικασίες και κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούνται', πρόσθεσε.

Πέραν τούτου, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι γίνονται τέσσερις διαφορετικές έρευνες για διευθυντές σχολείων μετά από κάποιες καταγγελίες που προέκυψαν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει για το περί τίνος πρόκειται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE