Μετά που τα «έχωσε» στον Μπεργκ ΜΙΛΗΣΕ για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός-Ομόνοια – Πως την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μετά που τα «έχωσε» στον Μπεργκ ΜΙΛΗΣΕ για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός-Ομόνοια – Πως την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μετά που έκανε αρκετή αναφορά στο αγωνιστικό μέρος… βάζοντας τα με τον Χένινγκ Μπέργκ, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς – Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα με τα όσα είπε από sport-fm.gr:

Ως μία διαιτησία που ήταν «τίμια με τα όποια λάθη της» χαρακτήρισε αυτή του Μάκελι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια για τα play-off του Champions League, ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM μίλησε παράλληλα για την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρολεύκων» σε αυτή την κρίσιμη εκκίνηση της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στους νταμπλούχους».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Διαβάστε επίσης: 

Τα «έχωσε» στον Μπεργκ – «Πραγματικό ανέκδοτο, να μιλάει για διαιτησία»!

 

The post Μετά που τα «έχωσε» στον Μπεργκ ΜΙΛΗΣΕ για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός-Ομόνοια – Πως την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.