ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφερόμενος στο που βρίσκεται το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου, Αντώνη Γλυκή, απάντησε το εξής: 

«Ισχύουν αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της εταιρεία και νομικός σύμβουλος, ο κύριος Γλυκής. Το απόγευμα θα έχουμε εξελίξεις».

Άρα, αφήνεται να νοηθεί ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το κεφάλαιο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, που έχει ενδιαφέρον, όχι μόνο τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, αλλά γενικότερα όλους όσους ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

 

The post ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE