Σε πρώτο πλάνο τα Βαρώσια - Ονόματα από τη διαπραγματευτική ομάδα Ταλάτ θα πλαισιώσουν τον Ακκιντζί γράφει ο Τ/κ τύπος

Σε πρώτο πλάνο τα Βαρώσια - Ονόματα από τη διαπραγματευτική ομάδα Ταλάτ θα πλαισιώσουν τον Ακκιντζί γράφει ο Τ/κ τύπος

Ξεκίνησε η εποχή Ακιντζί" μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αν και δεν είναι από τα πρώτα θέματα οι εκλογές στα κατεχόμενα.

Η Χουριέτ, με τίτλο "Νέος ηγέτης των Τ/Κ ο Μουσταφά Ακκιντζί", γράφει ότι τις επόμενες μέρες θα έχει εντατικό πρόγραμμα καθώς θα ξεκινήσουν σύντομα οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό. Σημειώνεται ότι για τη διαπραγματευτική του ομάδα θα χρησιμοποιήσει ονόματα από τη διαπραγματευτική ομάδα Ταλάτ, από μια ομάδα 30 ακαδημαϊκών και από το `υπεξ` και την `προεδρία" των κατεχομένων.

Η Σαμπάχ, με τίτλο "Στη μικρή πατρίδα Κύπρο ξεκαθάρισε ποιος είναι ο πρόεδρος", αναφέρει ότι κέρδισε ο Ακκιντζί με μεγάλη διαφορά. Παρόμοιες αναφορές έχουν και η Μιλλιέτ, η Γενί Σαφάκ και η Ακσάμ.

Το τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk μετέδωσε ότι μετά την εκλογή του Ακκιντζί τίθεται σε πρώτο πλάνο το θέμα των Βαρωσίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE