Στοιχεία από την Αστυνομία Πάφου για την εγκληματικότητα συλλέγει η ομάδα μελετητών

Στοιχεία από την Αστυνομία Πάφου για την εγκληματικότητα συλλέγει η ομάδα μελετητών

Στοιχεία που αφορούσαν την εγκληματικότητα, αριθμό υποθέσεων, αλλοδαπούς , παραβατικότητα , και διαμένοντες στην Πάφο, στο πλαίσιο της επίσκεψη τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, συλλέγει η ομάδα μελετητών που ανέλαβε την εκπόνηση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης (ΟΧΑ) των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου.

Αυτό γίνεται προκειμένου οι δύο Τοπικές Αρχές να διεκδικήσουν από κοινού κονδύλια από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία για τη χρηματοδότηση έργων στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027,

Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, έγινε χτες Πέμπτη (24/09) με σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου υπό τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ακολούθως στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου οι δύο Δήμαρχοι και η ομάδα των μελετητών συναντήθηκαν με τους επαρχιακούς λειτουργούς του Γραφείου Εργασίας, του Γραφείου Ευημερίας και του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η ομάδα των μελετητών είχε επίσης χτες σειρά συναντήσεων και επαφών με τους επαγγελματικούς φορείς.

Συγκεκριμένα η ομάδα των μελετητών, συνοδευόμενη από τους Δημάρχους Πάφου και Γεροσκήπου Φαίδωνα Φαίδωνος και Μιχάλη Παυλίδη, καθώς και αρμόδιους υπηρεσιακούς, είχαν χτες το πρωί σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕ Πάφου, ώστε να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής δραστηριότητας στους δύο Δήμους και να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπόνηση της μελέτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE