ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην «Αρένα» στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (26/09 – 20:30) και μετά τα δύo ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία 0-0 με Καρμιώτισσα, ήττα με 2-1 από Ομόνοια), στο πρωτάθλημα, θέλει μόνο νίκη.

Σε αυτή τη νέα αρχή με τον Χοάν Καρίγιο στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Νταβίντ Κανέδα, η ομάδα της Λάρνακας θέλει να δώσει απαντήσεις. Ναι μεν, έριξε 11 (!) γκολ στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Κούρη Ερήμης αλλά, ξεκάθαρα, δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας. Έτσι, το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για… αντεπίθεση.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο, η ΑΕΚ πρέπει να φανεί ακόμα πιο δυνατή ενόψει συνέχειας. Σίγουρα, ο πρώτιστος στόχος στο ντέρμπι της «Αρένας» είναι η νίκη, όμως, αν συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση, τότε θα είναι… καλοδεχούμενο.

Γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως αυτή του Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας της Λάρνακας και γνωρίζουν πως αν έρθει το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΛ, η ψυχολογία θα αλλάξει και θα επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

 

The post Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top