Τύφλα στο μεθύσι Λευκωσιάτης – Έβλεπε τα φανάρια πράσινα και σταμάτησε πάνω σε αυτοκίνητο!

Τύφλα στο μεθύσι Λευκωσιάτης – Έβλεπε τα φανάρια πράσινα και σταμάτησε πάνω σε αυτοκίνητο!

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 28χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Γύρω στις 2π.μ. σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος και το οποίο βρισκόταν σε στάση αναμονής, σε φώτα τροχαίας.

 

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 28χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας οπου έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Τη σκηνή του δυστυχήματος επισκέφθηκαν μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

 

Ο 44χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 152μg%, αντί 22μg%, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε τελική εξέταση αλκοόλης, με ένδειξη 85μg%.

 

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE