ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαν ΣΗΡΙΑΛ: Από την «κατάρα» στην Ομόνοια, στην… «ανάσταση» με ΑΠΟΕΛ!

Σαν ΣΗΡΙΑΛ: Από την «κατάρα» στην Ομόνοια, στην… «ανάσταση» με ΑΠΟΕΛ!

Ένα χρόνο περίπου πριν ο Ουζόχο ως παίκτης της Ομόνοιας βίωσε φρικτό τραυματισμό με την Εθνική Νιγηρίας όμως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην δράση, αυτή την φορά όμως σαν παίκτης του ΑΠΟΕΛ!

Η πράσινη «κατάρα» των τερματοφυλάκων

Ήταν 13 Οκτωβρίου 2019, όταν από τη Σιγκαπούρη και το «The National Stadium», ήρθαν άσχημα μαντάτα για την Ομόνοια, με τον Φρανσίς Ουζόχο, στο φιλικό της Νιγηρίας απέναντι στη Βραζιλία να τραυματίζεται σοβαρά.

Οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου με αποτέλεσμα οι πράσινοι να χάσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα. Την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Ρωσία, ο Παναγή, έφυγε και αυτός τραυματισμένος με την κακοδαιμονία να κτυπά την πόρτα του τριφυλλιού.

Δείτε το βίντεο από τον Οκτώβριο του 19′: ΟΥΖΟΧΟ: Φόβοι για μεγάλη ζημιά – ΒΙΝΤΕΟ με τον σοκαριστικό τραυματισμό του κόντρα στη Βραζιλία

Στη συνέχεια ήρθε ο Φαμπιάνο, που τραυματίστηκε πιο μετά και αυτός και έφερε τον… Παντιλιμον! Η Ομόνοια, τη λήξασα σεζόν, όσο κράτησε ελέω κορωνοϊού, αγωνίστηκε με 5 (!) διαφορετικούς τερματοφύλακες, αλλά στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς όλοι απέδειξαν πως ήταν εξαιρετικοί. Ουζόχο, Παναγή, Κυριακίδης, Φαμπιάνο και Παντίλιμον, υπερασπίστηκαν την εστία της ομάδας.

Έτοιμος για ποδοσφαιρική «ανάσταση» με… γαλαζοκίτρινο φόντο!

Και φτάνουμε στο σήμερα, στο πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο. Ο Φρανσίς Ουζόχο, είναι έτοιμος να επιστρέψει ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός, ένας χρόνος… και κάτι για την ακρίβεια και τόσο καιρός, μακριά από τα γήπεδα για έναν ποδοσφαιριστή είναι αιωνιότητα. Όμως το… comeback του θα είναι διαφορετικό από τις άλλες φορές αφού άλλαξε στρατόπεδο. Αυτή τη φορά θα φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τη μεταγραφή του, το καλοκαίρι να γίνεται ένα σήριαλ.

Όπως δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο 21χρονος γκολκίπερ αναμένεται να επιστρέψει μέσα Οκτωβρίου. Έγινε «αιώνιος» αντίπαλος της Ομόνοιας πλέον, ο Nιγηριανός. Από τότε που ήρθε στην Κύπρο δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί.

Η πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του στην Ανόρθωση, η κόκκινη με την Αλκή όταν επέστρεψε στα γήπεδα για την Κυρία, ο τραυματισμός του με το τριφύλλι και η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, από όλα αυτά κρατάμε το πιο σημαντικό και το πιο σίγουρο. Ο Ουζόχο, όσο αγωνίστηκε, έδειξε πως μπορεί να πάει πολύ ψηλά, όντας ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και με την επιστροφή του θέλει να βρει την… Ιθάκη του στους γαλαζοκιτρίνους, φανερώνοντας, ακόμα περισσότερο, τις ικανότητες.

 

The post Σαν ΣΗΡΙΑΛ: Από την «κατάρα» στην Ομόνοια, στην… «ανάσταση» με ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top