ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεπανάληπτος συνωστισμός σε πάρτι που έγινε σε beach bar με 600 άτομα - VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεπανάληπτος συνωστισμός σε πάρτι που έγινε σε beach bar με 600 άτομα - VIDEO

Επικίνδυνος συνωστισμός επικράτησε σε beach bar στα νότια προάστια που γέμισε με πάνω από 600 άτομα σε πάρτι.

Όπως βλέπετε στα βίντεο που δημοσίευσε η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr στο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προφύλαξης και προστασίας από τον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί διασκέδασαν για αρκετές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλον.

Δείτε το σχετικό video:

 

«Σκεφτείτε ότι ήμουν εκεί με την παρέα μου για πάνω από τρεις ώρες. Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Οι υπεύθυνοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προστασίας», σχολίασε στο protothema.gr νεαρός που συμμετείχε στο πάρτι.

«Ήταν τόσα πολλά άτομα που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Το μετάνιωσα. Σκεφτείτε ένας από όσους συμμετείχαν να είχε κορωνοϊό τι μεγάλη διασπορά θα είχαμε», πρόσθεσε.

Αντίστοιχα πάρτι, όπως λένε νεαροί, διοργανώνονται τις τελευταίες ημέρες σε υπόγεια στο Βόρεια Προάστια . «Στο Μαρούσι γίνεται πάρτι σε κεντρικό σημείο. Πάρτι με αρκετό κόσμο. Είναι σε υπόγειο οπότε δεν φαίνεται κάτι απέξω για να επέμβει η αστυνομία. Και φυσικά κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν τηρείται το ωράριο που προβλέπει λειτουργία μέχρι τις δώδεκα το βράδυ», είπε άλλος νεαρός στο protothema.gr. «Δυστυχώς οι νέοι δεν καταλαβαίνουν πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τη μία στιγμή στην άλλη», προσθέτε.

.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE