ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαήλ: «Η Εθνική μπορεί να τα πάει καλύτερα -Η Ομόνοια διαχειρίζεται καλά τα ταλέντα της»

Μιχαήλ: «Η Εθνική μπορεί να τα πάει καλύτερα -Η Ομόνοια διαχειρίζεται καλά τα ταλέντα της»

O Xρύσης Μιχαήλ, προπονητής της Καρμιώτισσας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, στάθηκε μεταξύ άλλων, στην Εθνική Κύπρου λέγοντας πως με το ταλέντο που διαθέτει θα πρέπει να τα πάει καλύτερα.

Αναφέρθηκε επίσης και στην Ομόνοια, τονίζοντας πως διαχειρίζεται πολύ καλά τα ταλέντα της.

Όλα όσα είπε: 

Για το ματς με την Δόξα: «Ήταν από τα παιγνίδια που συμβαίνουν λίγες φορές. Δεν μας χαροποιεί το γεγονός ότι σε αυτό το παιγνίδι ήμασταν καλύτεροι για 65 λεπτά, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά και μέσα από δυο στημένες φάσεις χάσαμε δυο βαθμούς. Μας είχε βάλει πίεση η Δόξα τα τελευταία λεπτά και αυτό μας στοίχισε».

Για τη ψυχολογία στην ομάδα: «Δεν ήμασταν στα καλύτερα μετά το ματς, κανείς δεν το περίμενε, όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι, ήταν ένα μάθημα για μας, πρέπει να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε σωστά μέχρι το 90. Γενικά η συμπεριφορά στα πρώτα 6 ματς της ομάδας μου είναι καλή».

Για την εικόνα που έβγαλε η Καρμιώτισσα: «Η εικόνα μας, θα μπορούσε να μας έδινε ακόμη ένα ή δυο βαθμούς, με την Ομόνοια είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε κέρδος. Με την ΑΕΛ στο β’ ημίχρονο δικαιωματικά μας κέρδισε στο γήπεδο»

Για το πρωτάθλημα: «Οι μικρές ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι σε πιο μεγάλες ομάδες, το ότι δεν υπάρχει χημεία ή ομοιογένεια, φαίνεται σε κάποιες»

Για την Εθνική: «Η εικόνα της Εθνικής μας δεν ήταν καθόλου καλή, η Τσεχία έχασε σωρεία ευκαιριών, είναι καλό να προβούμε σε ανανέωση της Εθνικής, αλλά δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος, χρησιμοποιώντας 10 νέα παιδιά δεν νομίζω ότι πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε, δεν είναι εύκολο να πάρουν στην πλάτη τους την Εθνική. Δεν γίνεται επίσης να καλούμε στην Εθνική, παιδιά που έχουν παίξει μόνο μερικά λεπτά στις ομάδες τους. Η Ομόνοια τα διαχειρίστηκε πολύ καλά τα ταλέντα της, τους έχει δουλέψει, τους έχει προπονήσει με την Α’ ομάδα, γι’ αυτό αποδίδουν καλά, είναι νωρίς για κάποιους που κλήθηκαν στην Εθνική, ειδικά ο τρόπος που τους χρησιμοποιούν εκεί. Η Εθνική Κύπρου με το ταλέντο και με αλλαγή νοοτροπίας μπορεί κάποια στιγμή να πάει καλύτερα».

The post Μιχαήλ: «Η Εθνική μπορεί να τα πάει καλύτερα -Η Ομόνοια διαχειρίζεται καλά τα ταλέντα της» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top