Πάει Λονδίνο ο Κασίγιας;

Πάει Λονδίνο ο Κασίγιας;

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει ο Ίκερ Κασίγιας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της μεταγραφής του στην Άρσεναλ.

Απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν του Ίκερ Κασίγιας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη τους παρελθόντος στους φίλους της ομάδας και έτσι αρκετές είναι οι φορές που έχει αποδοκιμαστεί από το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Για την απόκτησή του, ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετές ομάδες, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένες να καταθέσουν πρόταση ελπίζοντας στο να μείνει ελεύθερος από τη «βασίλισσα».

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, η Ρεάλ αποφάσισε να πληρώσει κανονικά το συμβόλαιό του με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Κάτι που ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους Άγγλους η Άρσεναλ του έχει καταθέσει πρόταση και αναφέρεται πως μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE