ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Σ. Γιόλου: Διαμαρτυρία για δρόμο που δεν έχει επιδιορθωθεί 9 μήνες μετά την κατολίσθηση

Κ.Σ. Γιόλου: Διαμαρτυρία για δρόμο που δεν έχει επιδιορθωθεί 9 μήνες μετά την κατολίσθηση

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιόλου για το γεγονός ότι μετά από πάροδο εννέα μηνών δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμη ο δρόμος πριν τη Γιόλου.

Με σχετική ανακοίνωση, η κοινοτική αρχή Γιόλου αναφέρει πως ο δρόμος που έμεινε κλειστός λόγω κατολίσθησης μετά την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα, στο σημείο πριν την Γιόλου προς την Πόλη Χρυσοχούς, δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί.

Για την διέλευση των κατοίκων στο σημείο εκείνο έγινε παράκαμψη, ωστόσο «από τις 20 Ιανουαρίου 2020 που επισκέφτηκε το μέρος ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, σωστή επιδιόρθωση δεν έχει γίνει».

Η κοινοτική αρχή εκτιμά ότι τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο με την πρώτη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα θα επαναληφθούν.

Απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τον αρμόδιο Υπουργό όπως διευθετήσει άμεσα την σωστή και μόνιμη επιδιόρθωση του δρόμου για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Σημειώνεται πως πέρσι ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά τη Γιόλου, από τη συμβολή του με το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκα, μέχρι τη συμβολή με το δρόμο προς Σίμου στην περιοχή της Κουγιούκκας, έμεινε κλειστός για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής παράκαμψης τμήματος του δρόμου παρά την κατολίσθηση.

Αυτή η παράκαμψη ταλαιπωρεί τους κατοίκους, με την κοινοτική αρχή να προειδοποιεί για λήψη μέτρων και προσωρινό κλείσιμο του δρόμου, εις ένδειξη αντίδρασης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top