ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου για Ομόνοια: «Προσπάθησα και την έκανα πιο ομάδα- Δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με Λάρκου»

Αναστασίου για Ομόνοια: «Προσπάθησα και την έκανα πιο ομάδα- Δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με Λάρκου»

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιάννης Αναστασίουμ παραχώρησε μία μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, όπου αναφέρθηκε φυσικά και στο πέρασμα του από την Ομόνοια.

Παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα με τις δηλώσεις του για την ομάδα της Λευκωσίας:

Ερώτηση: Μετά παίρνετε την απόφαση να προπονήσετε την Ομόνοια; Τι κατάσταση βρίσκετε εκεί;

Απάντηση: «Η Ομόνοια βρισκόταν τότε σε μια μεταβατική περίοδο. Είχαν γίνει κάποια οικονομικά ανοίγματα τα προηγούμενα χρόνια και προσπάθησε να τα καλύψει. Μάλιστα τότε είχε έρθει ένας Κύπριος επενδυτής, ο οποίος ζούσε στην Αμερική μέχρι τότε και είχε επιλέξει να φέρει Ισπανό προπονητή και Ισπανό τεχνικό διευθυντή, οι οποίοι είχαν επιλέξει αρκετούς Ισπανούς παίκτες. Η ομάδα δεν είχε κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα. Προσπάθησα να κάνω την Ομόνοια πιο ομάδα».

Ερώτηση: Όταν εσείς πήγατε είχατε από πάνω… σας έναν Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Πως ήταν τα πράγματα;

Απάντηση: «Ουσιαστικά όταν πήγα εγώ, τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή τον είχε βάλει στο περιθώριο η διοίκηση, καθώς είχαν απογοητευτεί από τις επιλογές των παικτών. Είχα μιλήσει και είχα ξεκαθαρίσει ότι οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται θα είναι καθαρά δικές μου. Δεν θα είχε καμία επέμβαση ο τεχνικός διευθυντής στο αγωνιστικό κομμάτι»

Ερώτηση: Φοβηθήκατε πως αυτοί οι παίκτες δεν θα αποδώσουν όσο έπρεπε, από τη στιγμή που είχαν έρθει στην ομάδα με άλλα δεδομένα;

Απάντηση: «Ποντάρεις στο ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν. Έγιναν κάποιες κουβέντες με τον κάθε παίκτη ατομικά και προσπάθησα να εξηγήσω στον καθένα τι ακριβώς θέλω και τι ρόλο θα έχει στην ομάδα. Το σημαντικό ήταν να γίνουμε ομάδα. Ο στόχος ήταν να μπούμε στην πρώτη εξάδα και τα καταφέραμε. Αυτό ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία, αρκεί να δει κανείς που ήταν η ομάδα όταν ξεκινήσαμε. Προσπαθήσανε όλοι και το… πράγμα μαζεύτηκε. Γίναμε πιο ομάδα. Όταν ήρθε ο καινούριος τεχνικός διευθυντής είχαμε μια διαφορά φιλοσοφίας. Έτσι δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων και οι δρόμοι μας χώρισαν».

The post Αναστασίου για Ομόνοια: «Προσπάθησα και την έκανα πιο ομάδα- Δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με Λάρκου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top