ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εξετάζει τα βίντεο η Αστυνομία – Προσπάθειες για ταυτοποίηση προσώπων

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εξετάζει τα βίντεο η Αστυνομία – Προσπάθειες για ταυτοποίηση προσώπων

Βίντεο από τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο οδόφραγμα της Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής αξιολογεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αξιολογούνται πλάνα και πληροφορίες τα οποία σχετίζονται με τα επεισόδια και δεν αποκλείεται να προκύψουν συλλήψεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ουσιαστικά οι αστυνομικές αρχές είναι στο στάδιο ταυτοποίησης προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο οδόφραγμα της Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή όταν διαδηλωτές βρέθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας με αφορμή το παράνομο άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και μέρους του παραλιακού μετώπου, ενώ παράλληλα διεξάγονταν εκείνη την ημέρα οι εκλογές στα κατεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE