ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε Πάφο για ένα διήμερο ΠΑΡΤΙ, λόγω του ντέρμπι με την Πέγεια! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Πάνε Πάφο για ένα διήμερο ΠΑΡΤΙ, λόγω του ντέρμπι με την Πέγεια! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 9»:

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Αυτή την εβδομάδα, η πυξίδα γράφει Πάφο και συγκεκριμένα Πέγεια. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε στα τσιμέντα και δίπλα στην ομάδα μας.
Καλούμε όμως τους παίκτες μας όπως ματώσουν ξανά το περήφανο τριφύλλι στο στήθος και να φέρουν στη Λευκωσία το πολύτιμο τρίποντο, που θα μας σπρώξει ακόμα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Εμείς τώρα από την πλευρά μας, αν και θα στερηθούμε την ομάδα μας στο γήπεδο, δεν σημαίνει πως θα στερηθούμε την εκδρομή μας. Για αυτό, ήδη τρέχουμε για ένα μαγικό, θυραεννιώτικο διήμερο.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν, μετακομίζουμε ΟΛΟΙ στην Πάφο και πρασινίζουμε την πόλη ξανά. Τη νύχτα πάρτι στο fan club και διανυκτέρευση σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Το επόμενο μεσημέρι ξανά όλοι από νωρίς στο fan club για να ακούσουμε τον αγώνα (δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση) παρέα με όλα τα αδέλφια, περιμένοντας από τους παίκτες μας το μεγάλο διπλό.

Αυτά τα διήμερα είναι που μας ξυπνούν μνήμες και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.

Καλούμε τα στελέχη μας σε μαζική και δυνατή παρουσία.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Υ.Γ. – Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή μας, να επικοινωνήσουν με τα στελέχη μας ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί».

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Αυτή την εβδομάδα η πυξίδα γράφει Πάφο και συγκεκριμένα πέγεια….

Δημοσιεύτηκε από Gate 9 (Official) στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

The post Πάνε Πάφο για ένα διήμερο ΠΑΡΤΙ, λόγω του ντέρμπι με την Πέγεια! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top